Paralel me Inovacionin dhe Risitë

Vaan Med Distributor kërkon të punësojë Përfaqësues Mjekësor. Detyrat: * Promovimi i pajisjeve mjekësore në mjekë dhe farmaci. * Zhvillimi dhe mbajtja e marrëdhënieve të shëndosha me klientët. * Realizimi i vizitave periodike në klientë. * Realizimi i raportimeve periodike tek superiori. Kriteret: * Eksperiencë e mëparshme pune si Përfaqësues Mjekësor. * Njohuri mbi gjuhen […]

top
X