Paralel me Inovacionin dhe Risitë

Perfaqesues Mjekesor

Perfaqesues Mjekesor

Vaan Med Distributor kërkon të punësojë Përfaqësues Mjekësor.

Detyrat:

* Promovimi i pajisjeve mjekësore në mjekë dhe farmaci.
* Zhvillimi dhe mbajtja e marrëdhënieve të shëndosha me klientët.
* Realizimi i vizitave periodike në klientë.
* Realizimi i raportimeve periodike tek superiori.

Kriteret:

* Eksperiencë e mëparshme pune si Përfaqësues Mjekësor.
* Njohuri mbi gjuhen Angleze dhe Italiane.
* Njohuri mbi programet kompjuterike të paketës Microsoft Office.
* Patentë e klasit B
* Aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.
* Gadishmeri për të punuar në Tiranë dhe rrethe.

Kushtet e punës:

* Oratet e punes : E Hënë – E Premte 08:00- 16:00 dhe E Shtunë 08:00-13:00
* Telefon
* Makinë

Te interesuarit te kontaktojne:
E-Mail: lauretamalushi@vaanmed.com
?+ 355696095225

top
X